koncept
fåtölj
hive

bibliotekfåtölj Hive

Idag, i hybridkontoret och i lärmiljöer har man olika inredningsbehov enligt ens roll, personlighet, och inte minst dagens humör. Kunder beror på dig att skapa en arbetsmiljö där mycket varierande behov möts av inredning; vår multifunktionella fåtölj Hive hjälper dig att lyckas! 

En arbetsplats där ingen annan möbel passar

Photo Credit Catharina Fyrberg

Hive tillsätter värde till kontorets ytor: fåtöljen lämpar sig kalasbra till alla vinklar och vrår som står outnyttjade då ingen möbel passar där. Som syns i bilderna nedan från ett kontorshotell, är Hive både ett “designstatement” och en praktisk lösning som på så sätt ökar antal arbetsplatser och därav gäster som kan med fördel använda coworkingens slumrande ytor.

VAD ÄR SÅ SPECIELLT MED HIVE?

Milövänlig skandinavisk design

Designad i de bästa traditionerna för ergonomi och hållbarhet, har Hive ett stort antal funktioner som gör det till en bra investering.

Testbekräftad ljudabsorbering

En av stolens främsta funktioner är ljudabsorberande och kanaliserande; enligt de tester som genomförts av Research institute of Sweden fördubblar Hive det upplevda omgivningsljudet för användarna.

Inredarens favorit

Funktioner som integritetsskydd, förbättrad rumsakustik, fantastisk sittkomfort, låsbar snurr- och gungfunktion, slitstark ram och miljömärkta klädselmaterial gör Hive populär bland inredningsarkitekter.

Integritetsskydd

Den omslutande formen gör det möjligt att läsa och arbeta med privata och känsliga dokument utan att behöva oroa sig för att någon annan kommer att se den.

Eco-Label Tyger

Slitstarka tyger designade för en icke-hemmiljö. Avvisar smuts och fukt. Brandskyddsmedel och miljömärkt.

Telefonbås fåtölj Hive

Utmärkt sittkomfort

Den mjuka vadderade rygg- och sittdyna ger en behaglig sittkomfort. Hive är utrustad även med en rogivande gung funktion.

Förbättrad rumsakustik

Hive dämpar buller och efterklang i lokalen den pryder. När den som sitter i Hive pratar i telefon minskar stolen utgående ljudet. Ljudnivån upplevs mer än halverad av de närvarande i rummet.