Upplev
Hive

Att koncentration minskar och tröttheten ökar i bullriga lokaler som hybridkontor och öppna kontorslandskap känner vi på direkten. Men Folkhälsomyndigheten påpekar även att vid långvarig exponering till vägtrafikbuller riskerar man att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar samt sömnstörningar.

Upplev lugna arbetsstunder och förbättra din prestation och hälsa med Hive, fåtöljen som dämpar ljud i lokaler och skärmar en från oväsen.

Förbättra prestandan

Även om det inte finns något som heter ett helt tyst kontor, är en viktig uppgift för en arbetsgivare eller kontorsinredningsarkitekt att minska det övergripande bakgrundsljudet som påverkar arbetsmiljöns bekvämlighet.

Dagens kontorsanställda lägger ungefär hälften av sin arbetstid på individuella uppgifter och lika mycket på lagarbete. Kommunikation i en grupp är mycket viktig, men utan en korrekt organisation av flöden kan ljud distrahera arbetare som försöker fokusera på individuella uppgifter.

Buller kan minska noggrannheten i arbete med kraftiga 67%. Kontor med öppen planlösning kräver bullerfria zoner för att hjärnan ska fungera utan stress av distraktioner. Vår fåtölj hjälper att återställa precisionen i anställdas arbete. Akustikfåtöljen Hive är utformad som en mobil ”privacy pod” med flexibel funktionalitet, men i första hand som en lösning till buller och efterklang i moderna kontor. Hive bidrar till förbättrad akustikmiljö tack vare ekologisk akustikfiber i stoppningen och sin unika form. 

Skapa ett tystare kontor med tysta fåtöljen Hive!

Hive konferens

Vi presenterar stolt Hive konferenskoncept. I bilden ser du hur 4 stolar på 4 kvm bildar en kontorsyta anpassade för möten (stolarna vända mot varandra) eller 4 oberoende arbetsplatser för individuellt arbete. Antalet fåtöljer samt disposition kan vara obegränsade.

© 2022.